Miksi Tunturi-Lappiin?

numero kahdeksan

hyvää syytä valita Tunturi-Lappi

Lappi on tunnetusti Suomen matkailun kasvun veturi, ja Tunturi-Lapilla on ollut tärkeä osa tässä menestystarinassa. Syyt tähän ovat lukuisat, mutta koska Tunturi-Lappi on tunnettu kahdeksasta vuodenajasta, olemme valinneet sinulle kahdeksan hyvää syytä valita Tunturi-Lappi.

numero yksi

Kahdeksan vuodenaikaa

Tunturi-Lapissa elämää rytmittävät neljä päävuodenaikaa ja neljä välivuodenaikaa. Jokaisella vuodenajalla on oma persoonansa ja uniikki viehätyksensä. Tunturi-Lapin kahdeksan vuodenaikaa ovat pakkastalvi, hankikantokevät, jäidenlähtökevät, keskiyönaurinko, sadonkorjuu, ruska, ensilumi ja joulukaamos.
8-Vuodenaikaa
numero kaksi

Maailman puhtain ilma

Maailman terveysjärjestön WHO:n mukaan ilma Tunturi-Lapissa on maailman puhtainta. Kaukana isoista päästökeskittymistä, ihmiset voivat hengittää vapaasti.

Suomen suosituin kansallispuisto

Suomen ylivoimaisesti suosituin kansallispuisto Pallas-Yllästunturi on myös yksi maamme ensimmäisistä, ja siellä rekisteröitiin 550 000 käyntiä vuonna 2018.
numero neljä

Yli kilometrin korkuiset tunturit

Tiesitkö, että Lapin suurimmat tunturit syntyivät samojen kallioperäisten muutosten seurauksena kuin Alpitkin? Kaikki Lapin jätit löydät Tunturi-Lapin alueelta.
numero viisi

Kansainvälinen alue
yrityksille

Tunturi-Lappi kehittyy alueena voimakkaasti erityisesti matkailun, laadukkaiden liikenneyhteyksien sekä maaperän malmirikkauden ansiosta.

Onnelliset ihmiset

Mistä on onnellisuus tehty? Tutkimukset osoittavat, että luonnolla on suuri merkitys onnellisuudessa, minkä myös Tunturi-Lapissa asuvat ovat havainneet todeksi.

Hiljaisuus

Monelle Lapin hiljaisuus on eksoottinen kokemus. Melusaasteesta irtautuminen antaa mahdollisuuden omille ajatuksille ja sisäisen rauhan kokemukselle.
numero kahdeksan

Elintilaa

Jos kaipaat tilaa elää, ajatella ja harrastaa, Tunturi-Lappi tarjoaa turvallisen elintilan kaukana suurten kaupunkien kiireisestä elämänrytmistä.