Miten hinnoitella paremmin?

Oletko miettinyt, miten saat ajan riittämään ja kuinka keskittyä olennaiseen? Tai kuinka voit lisätä näkyvyyttä somemarkkinoinnin avulla? Pohditko erilaisia tapoja hinnoitella osaamistasi tai haluatko kehittyä verkkokauppiaana?

Tule tuulettamaan ajatuksia ja pohtimaan ratkaisuja muiden yrittäjien kanssa. Yrittäjäringit kokoontuvat verkossa, joten saat ryhmän yrittäjiä kotisohvalle, toimistoon, pajalle, putiikkiin – sinne missä sinä olet.

Ryhmässä kohtaat uusia tuttavuuksia ja saat uusia näkökulmia. Ajatusten vaihto toisten yrittäjien kanssa antaa virikkeitä ja käytännön ideoita kilpailukyvyn parantamiseen.

”Fiksu, tehokas, vastavuoroinen ja osallistava toimintamalli.”

Yrittäjäringin osallistuja

Yrittäjäringit 2023

Alta löydät yrittäjärinkien teemat ja tapaamisajankohdat. Ryhmät kokoontuvat kolme kertaa tunnin ajan verkossa (Teams). Osallistuminen edellyttää mukanaoloa kaikilla kolmella kerralla. Ryhmään mahtuu enintään 10 yrittäjää.

 1. Itsensä johtaminen yrittäjänä
  Ryhmä kokoontuu tiistaisin 10.1. | 24.1. | 7.2. klo 8.30-9.30.
  Ryhmä sopii yrittäjille, jotka haluavat kesyttää kiirettä ja pohtia keinoja itsensä johtamiseen. Alustajana toimii Third Rock Oy:n Leo Stranius. Hän kertoo viisi ajatusta ajanhallinnasta ja esittelee kolmen askeleen mallin itsensä johtamiseen. Ilmoittaudu mukaan >>
 2. Somemarkkinoinnin sparrausryhmä
  Ryhmä 1 kokoontuu keskiviikkoiltaisin 18.1. | 1.2. | 15.2. klo 18-19 Ilmoittaudu ryhmään 1 tästä >>
  Ryhmä 2 kokoontuu keskiviikkoaamuisin 25.1. | 8.2. | 22.2. klo 8.30-9.30 Ilmoittaudu ryhmään 2 tästä >>
  Ryhmä sopii yrittäjille, joilla on kokemuksia somekanavien käyttämisestä (esim. Facebook. LinkedIn, Instagram), ja jotka haluavat parantaa niiden hyödyntämistä yrityksen markkinoinnissa. Ryhmässä ei ole erillistä aloituspuheenvuoroa.
 3. Miten hinnoitella paremmin?
  Ryhmä kokoontuu torstaisin: 9.2. | 23.2. | 9.3. klo 8.30-9.30
  Ryhmä sopii kaikille eri alojen yrittäjille, jotka haluavat pohtia erilaisia hinnoitteluun liittyviä kysymyksiä ja näkökulmia. Ilmoittaudu mukaan >>
 4. Verkkokauppiaana kehittyminen
  Ryhmä kokoontuu tiistai-iltaisin 21.2. | 7.3. | 21.3. klo 18-19
  Oletko laajentanut kivijalkakaupasta verkkokauppiaaksi? Tule pohtimaan, millä tavoin voit kehittyä ja kasvaa verkkokauppiaana. Alustajana toimii Teemu Tolonen Woolman Oy:stä. Ilmoittaudu mukaan >>

Ryhmiä ohjaa Vertaisopiston Mika Korhonen, Outi Ihanainen-Rokio ja Katri Keskinen. Voit tutustua Vertaisopistoon tästä linkistä. Osassa ryhmistä on mukana keskustelun alustajia, jotka virittävät lyhyesti tapaamiseen teemaan.

”Erittäin osaava, välitön ja innokas ryhmän keskusteluttaja – kaikki pisteet hänelle!”

Yrittäjäringin osallistuja

Valitse sinua kiinnostava ryhmä ja tule mukaan! Vertaisryhmät ovat maksuttomia. Toimintaa rahoittaa TYÖ2030-ohjelma.


Lue uusin uutiskirje tästä:


Tutustu myös näihin uutisiin