Kohta Coworking Oy avasi uuden etätyötilan Muonioon heinäkuun alussa

Kohta Coworking Oy avaa uuden etätyötilan Muonioon heinäkuun alussa. Muonion matkailuneuvonnan tiloihin avautuvassa toimipisteessä on asiakkaiden käytössä kolme työpistettä säädettävine pöytineen, erillisiä näyttöjä, nopea nettiyhteys sekä kahvia ja teetä. Muonion monipuoliset palvelut ja ulkoilumaastot löytyvät naapurustosta.

Kohtan Äkäslompolon tiloissa on 8 työpistettä avotilassa ja kolme työhuonetta.

Kohta Coworking Oy avaa uuden etätyötilan Muonioon heinäkuun alussa. Muonion matkailuneuvonnan tiloihin avautuvassa toimipisteessä on asiakkaiden käytössä kolme työpistettä säädettävine pöytineen, erillisiä näyttöjä, nopea nettiyhteys sekä kahvia ja teetä. Muonion monipuoliset palvelut ja ulkoilumaastot löytyvät naapurustosta.

Tiedote Kohta Coworking laajentaa Muonioon heinäkuussa 2023_

”Haluamme tarjota mahdollisuuksia töiden ja tunturielämän yhdistämiseen Tunturi-Lapissa. Kohtan Äkäslompolon toimipiste on vakiinnuttanut paikkansa tunturissa viihtyvien etätyöläisten työpaikkana ja palaute on ollut todella positiivista. Palaset loksahtivat kohdalleen, kun Muoniosta löytyivät sopivat tilat ja yhteistyökumppanit. Odotamme innolla toiminnan käynnistymistä kesällä. Jos kysyntää riittää, pyrimme vakiinnuttamaan toimintaamme Muoniossa ensi talvikaudelle” kertoo Kohta Coworkingin toinen yrittäjä Heidi Siira.  ”Kokemuksemme mukaan etätyötilat täydentävät paikkakunnan palvelutarjontaa. Olemme hyvin kiinnostuneita miettimään yhteistyömahdollisuuksia paikallisten yrittäjien kanssa esim. majoitus- ja palvelupakettien muodossa, jotta palveluista saadaan mahdollisimman paljon irti”, Siira jatkaa.

 

Uusi etätyötila toteutetaan yhteistyössä Luoteis-Lapin Matkailuyhdistyksen, Muonion kunnan ja Tunturi-Lapin Kehityksen kanssa. ”Etätyötilat ovat nykyaikaa ja tuovat lisäarvoa matkailijoille sekä Muoniolle matkailukuntana ja mahdollistavat matkailijoiden viipymien pidentämisen” kertoo Luoteis-Lapin Matkailuyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Laura Hokajärvi. ”Toivotaan, että myös paikalliset ja vapaa-ajan asukkaat löytävät Kohtan työskentelytilat” toteaa puolestaan Muonion vt. kehittämispäällikkö Kaisa Kylä-Kaila. ”Seutukunnan vetovoimaisuuden kannalta etätyön ja Kohtan laajentuminen Muonioon on upea vetovoimatekijä etätyökohdetta etsivien keskuudessa” täydentää Tunturi-Lapin Kehityksen toiminnanjohtaja Veli-Matti Hettula.

 

Työtilan voi varata helposti itselleen päiväksi Kohtan nettisivuilta (www.kohtacoworking.com). Asiakkuus ei vaadi rekisteröitymistä tai jäsenyyttä. Tilaan voi ostaa myös viikko- tai kuukausipassin. Lisäksi Kohtan 10 kerran kortit toimivat kaikissa Kohtan tiloissa, joita löytyy tällä hetkellä Äkäslompolon lisäksi myös Ylläsjärveltä. Muonion uusi toimipiste on väliaikainen pop-up-tila, jonka avulla kartoitetaan etätyötilojen kysyntää Muoniossa.

 

Kohta Coworking on toiminut Äkäslompolossa Jounin kaupan yläkerrassa marraskuusta 2020 lähtien. Yhteisöllinen työtila on vakiinnuttanut paikkansa Ylläksen palvelutarjonnassa, ja sen palveluita hyödyntävät niin paikalliset, lomalaiset kuin tunturiin etätöihin saapuvat tietotyöläisetkin. Äkäslompolon tilasta löytyy 8 työpistettä avotilasta, kolme työhuonetta, neuvotteluhuone sekä puhelinkoppi avotila-asiakkaita varten.

 

Kohtan tavoitteena on saattaa Tunturi-Lapissa asuvia eri alojen osaajia yhteen sekä osaltaan edistää matkailijoiden pidempiä viipymiä ympäri vuoden tarjoamalla mukavat ja tehokkaat tilat työskentelyyn.

 

Lisätietoja Kohta Coworking toiminnasta antavat yrittäjät Heidi Siira ja Paula Tommila. Yhteydenotot sähköpostitse info@kohtacoworking.com tai puhelimitse 040 041 7747.


Lue uusin uutiskirje tästä:


Tutustu myös näihin uutisiin