Koronaexit virtuaaliaamukahvit, ke 28.4 klo 08.00-09.00

Tunturi-Lapin Kehitys (TLK) järjestää yhteistyössä Enontekiön ja Muonion kuntien kanssa “Koronaexit virtuaaliaamukahvit” . Jatkamme näin teemoittain järjestettävien keskustelutilaisuuksien sarjaa, joissa katsotaan nyt nähtävälle sumuiselle vastarannalle ja keskustellaan asiantuntijoiden kanssa miltä siellä sumun takana oikein näyttää?


Tilaisuuden teemoina ovat #muutos, #rohkeus, #jahkailu ja #pelko.

 

Mikä johtaa suuriin muutoksiin ja mitä ne vaativat? Miksi muutokset pelottavat ja mistä kumpuaa rohkeus? Miksi toiset pystyvät rohkeisiin päätöksiin ja toiset eivät, vaan jahkailevat? Näihin teemoihin paneudumme Kittilän Kaukosesta maailmalle ponnistaneen Aino Huilajan kanssa Koronaexit-virtuaaliaamukahveilla.
Aino Huilaja on TV:stä tuttu toimittaja, kirjailija ja seikkailija, joka on kiertänyt Eurooppaa kodiksi muunnetulla oranssilla pakettiautollaan yhdessä miehensä ja koiransa kanssa. Sitä ennen Huilaja teki pitkän uran MTV:n uutisankkurina ja ulkomaantoimittajana.
Kuluneen talven Huilaja on viettänyt synnyinseuduillaan erämaamökissä, mutta kevään tullen koittaa jälleen paluu tien päälle. Huilajalta on ilmestynyt vastikään esikoiskirja Pakumatkalla (Otava, 2021).
_____

________________________________________________________________________________


Viestiä saa välittää eteenpäin!