Matkailun osakeyhtiön toimintamallin keskustelutilaisuus ke 7.6 klo 9-11 Kilpisjärvi, Santa's Hotel Rakka

Tervetuloa mukaan Enontekiön ja Muonion yhteisen matkailuosakeyhtiön osakkaaksi!

Enontekiön ja Muonion matkailutoimien yhdistymisen toimet ovat loppusuoralla, ja yrityksillä on edelleen mahdollisuus ilmoittautua perustettavan matkailuosakeyhtiön osakkaiksi 25.06.2023 asti. “Matkailu Oy” toimii yhtiön työnimenä, kunnes virallinen nimi julkaistaan. Osta perustettavan yhtiön osakkeita 1–10 kpl á 100 e ja olet mukana alueemme matkailun toiminnassa! Aiemmin mukaan ilmoittautuneet otetaan huomioon, joten heidän osaltansa uudelleen ilmoittautumista ei tarvita.

Matkailu Oy:n perustamista on valmistellut työryhmä 13.2. alkaen
Vetovastuu yhtiön perustamisesta on ollut Tunturi-Lapin Kehitys ry:llä. Työryhmän koollekutsujana ja puheenjohtajana on toiminut Veli-Matti Hettula. Työryhmään kuuluvat Muoniosta Laura Hokajärvi, Kaisa Kylä-Kaila (Muonion kunta) ja Oona Kuru. Enontekiöltä mukana ovat Sinikka Niskanen, Sirpa Mannela/Antti Starck (Enontekiön kunta), Mia Vieltojärvi, Pekka Pihlajaniemi ja Satu Holma. Työryhmä on kokoontunut viikoittain 13. helmikuuta lähtien ja jatkaa työskentelyä yhtiön perustamiseen asti.

Viimeiset kaikille avoimet infotilaisuudet alueiden toimijoille ovat sekä etänä Teams-yhteydellä että paikan päällä
• ke 7.6. klo 9–11 Kilpisjärvellä Santa’s Hotel Rakassa tai Liity kokoukseen napsauttamalla tästä
• ti 13.6. 9–11 Muoniossa kyläpirtillä. Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Keskustelutilaisuus on myös infotilaisuus
Työryhmän puheenjohtaja Veli-Matti Hettula esittelee työryhmän laatiman ensimmäisen 2024 toimintavuoden talousarvion ja toimintasuunnitelman. Paikalla on taloushallinnon ammattilainen Anne-Mari Keimiöniemi, joka on ollut alusta asti mukana arvokkaalla panoksella osakeyhtiön perustamista ja toimintaa koskevissa asioissa. Anne-Mari vastaa osakeyhtiön toimintaa ja osakkaiden vastuita koskeviin kysymyksiin. Tilaisuudet ovat avoimia keskustelutilaisuuksia, joissa pyritään löytämään vastaukset kaikkiin yrittäjien mieltä askarruttaviin asioihin. Tilaisuuksiin voivat osallistua kaikki Enontekiön ja Muonion alueen yritykset, riippumatta siitä, onko matkailu päätoimista vai sivutoimista ja siitä, haluaako yritys osakkaaksi vai ei.

Tervetuloa!


Lue uusin uutiskirje tästä:


Tutustu myös näihin uutisiin