WYNE-hankkeen innovointitapahtuma "ääni äänelle" 27.4 klo 11.00-17.00

Whenever You Need Extreme (WYNE) -hankkeen ideointitapahtumat ovat saavuttaneet suuren suosion. Järjestämme nyt jo neljännen ideointi- ja verkostoitumistapahtuman, jossa yhdistetään tulevaisuustieto alueemme ääriolosuhteisiin. Tällä kertaa teemana on hiljaisuus ja Tunturi-Lapin luonnon äänimaailma. Voit tutustua muihin hankkeen ääriolosuhteisiin Instagramissa. 

Tunturi-Lapin Kehitys ja Leader Tunturi-Lappi järjestävät yhteistyössä Turun Yliopiston Tulevaisuuden Tutkimuskeskuksen kanssa ”Whenever You Need Extreme”-hankkeen innovointityöpajan to 27.4. klo 11.00-17.00.

Lisätietoja Lapin liiton rahoittamasta EAKR-hankkeesta ja tavoitteena olevasta ”Maailman puhtaimmasta innovaatioympäristöstä”, https://tunturilapinkehitys.fi/kehityshankkeet/whenever-you-need-extreme-wyne/.

Innovointitapahtuma: 

WYNE –hankkeen innovointitapahtumien vaihtuvina teemoina ovat Tunturi-Lapin luonnon äärimmäiset olosuhteet. Huhtikuun teemana on hiljaisuus ja Tunturi-Lapin luonnon äänimaailma.  

Tapahtuma järjestetään Tunturi-Lapissa syrjäisessä paikassa, jossa voimme ruokailla ja kokoontua sisällä ja ulkona. Tarkoitus on, että yhteisen lounaan ja asiantuntija-alustusten jälkeen osallistujat kokoontuvat omiin ryhmiin huonolla ilmalla sisätiloissa ja hyvällä ilmalla ulkona

Ilmoittautuminen 20.4 mennessä: veli-matti.hettula@tunturilapinkehitys.fi sähköpostiin

Whenever You Need Extreme -hankkeen tulevien vuosien kunnianhimoisena tavoitteena on ei enempää eikä vähempää kuin Tunturi-Lapin elinkeinopohjan laajentaminen matkailun lisäksi myös muille toimialoille ja siksi tarvitsemme innostuneita osallistujia mukaan tähän ulkona pidettävään innovointitapahtumaan! 

Lopputuloksena syntyvä Maailman puhtain innovaatioympäristö tuo alueelle kestävän kehityksen periaatteilla toimivia yrityksiä, uusia työpaikkoja sekä T&K-investointeja. 

Tervetuloa luomaan tulevaisuuden Tunturi-Lappia yhdessä Tunturi-Lapin Kehityksen, Leader Tunturi-Lapin ja Tulevaisuuden Tutkimuskeskuksen kanssa! 

Lisätietoja tapahtumasta:

Veli-Matti Hettula, veli-matti.hettula[at)tunturilapinkehitys.fi 

P: +358(0)400415345 

Hanna Lakkala, hakrla(at)utu.fi 

P: +358(0)458000797 

 


Lue uusin uutiskirje tästä: