WYNE-hankkeen innovointitapahtuma "Pimeää menoa" 6.2 klo 17.00-19.00 Muonion Jerisjärvellä

Tunturilappilainen yrittäjä – älä pelkää pimeää! Tule inspiroitumaan siitä kanssamme ja ideoimaan pimeyteen pohjautuvia tuotteita ja palveluita, sekä verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa. Meillä Lapissa on monenlaista pimeää ja matkailuala on esimerkiksi osoittanut, että pimeys voidaan kääntää voimavaraksi ja kilpailueduksi.

Whenever You Need Extreme (WYNE) -hankkeen ideointitapahtumat ovat saavuttaneet suuren suosion. Järjestämme nyt jo kolmannen ideointi- ja verkostoitumistapahtuman, jossa yhdistetään tulevaisuustieto alueemme ääriolosuhteisiin. Tällä kertaa teemana on pimeys ja tarkempi tapahtumapaikka on Keimiön Koukkaus, Keimiöniementie 227, 99300 Muonio.

WYNE –hankkeen innovointitapahtumien vaihtuvina teemoina ovat Tunturi-Lapin luonnon äärimmäiset olosuhteet. Helmikuun tapahtuman teemana on pimeys. Varustauduthan lämpimästi talvivaatteisiin, sillä tulemme olemaan ulkona ja kodassa ohjelman ajan.  

Tapahtuma järjestetään Tunturi-Lapissa paikassa, jossa valosaasteet eivät estä pimeyden kokemista.  Tarkoitus on, että yhteisen makkaranpaiston/kahvitarjoilujen ja asiantuntija-alustusten lomassa osallistujat innovoivat pimeyteen liittyviä palveluita ja tuotteita asiantuntijoiden ohjaamina.  

  • Kesto klo 17.00 – n. klo 19.00   
  • Osallistujiksi toivotaan tunturilappilaisia yrittäjiä ilman toimialarajoja sekä opiskelijoita ja pimeyden asiantuntijoita.
  • Osallistujamäärä arviolta noin 15-20 hlöä. 

 

AIKATAULU

17.00 – 17.30 Shamaani ja pimeys

17.30 – 17.40 Alustus pimeyteen, innovointiin ja ryhmiin jakautuminen

17.40 – 18.40 Ryhmissä innovointia tulevaisuustiedon ja tutkimustiedon siivittämänä kodassa, laavulla ja järven jäällä

18.40 – n. 19.00 Loppukeskustelut ja yhteenveto

Tarjolla on kahvia, piirakkaa ja makkaraa!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset (osallistujia 6–18 hlöä) pe 3.2 klo 12.00 mennessä: veli-matti.hettula@tunturilapinkehitys.fi, 0400415345. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme osallistujan yhteystietojen lisäksi mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Whenever You Need Extreme -hankkeen tulevien vuosien kunnianhimoisena tavoitteena on ei enempää eikä vähempää kuin Tunturi-Lapin elinkeinopohjan laajentaminen matkailun lisäksi myös muille toimialoille ja siksi tarvitsemme innostuneita osallistujia mukaan tähän ulkona pidettävään innovointitapahtumaan! 

Lopputuloksena syntyvä Maailman puhtain innovaatioympäristö tuo alueelle kestävän kehityksen periaatteilla toimivia yrityksiä, uusia työpaikkoja sekä T&K-investointeja. 

Tervetuloa luomaan tulevaisuuden Tunturi-Lappia yhdessä Tunturi-Lapin Kehityksen, Leader Tunturi-Lapin ja Tulevaisuuden Tutkimuskeskuksen kanssa! 

Lisätietoja tapahtumasta:

Veli-Matti Hettula, veli-matti.hettula[at)tunturilapinkehitys.fi 

P: +358(0)400415345 

Hanna Lakkala, hakrla(at)utu.fi 

P: +358(0)458000797 

 


Lue uusin uutiskirje tästä:


Tutustu myös näihin uutisiin