Koronaexit virtuaaliaamukahvit, ke 4.11 klo 08.00-09.00, #vertaisoppiminen ja #konkurssi

Tunturi-Lapin Kehitys (TLK) järjestää yhteistyössä Enontekiön ja Muonion kuntien kanssa “Koronaexit virtuaaliaamukahvit” . Jatkamme näin teemoittain järjestettävien keskustelutilaisuuksien sarjaa, joissa katsotaan nyt nähtävälle sumuiselle vastarannalle ja keskustellaan asiantuntijoiden kanssa miltä siellä sumun takana oikein näyttää?


Tilaisuuden teemana on  #vertaisoppiminen ja #konkurssi.

Koronaexit virtuaaliaamukahvien aiheena on tällä kertaa vertaisoppiminen ja konkurssi.

Juha Peltonen Consulting,
yrittäjä, yrittäjyyden kokemusasiantuntija, MAT

“Autan PK-yrityksiä ja etenkin pienyrittäjiä (yksinyrittäjät) yritystoiminnan tehostamisessa, kehittämisessä ja uudelleen organisoimisessa, mm. markkinointiviestintä, yritysmuodon muutokset sekä yhteistyö- ja alihankkijaverkostot. Tarjoan siis PK-yrityksille ja etenkin pienyrittäjille konsultointipalveluja.

Erityisenä osaamisalueena ja tavoitteena on auttaa löytämään ratkaisuja yrittäjän kriisiytyviin ongelmiin sekä auttaa pääsemään eteenpäin lukkiutuneesta tilanteesta, konkurssoitumiseen. Tavoitteena on kehittää yhdessä asiakkaalle toimintatapoja ja -malleja myös kriisin hetkellä, henkilön auttamiseksi niin, että vertaistuki ja siihen liittyvien palveluiden tavoitettavuus olisi helposti saatavilla ja tavoitettavissa. Minulla on kokemus konkurssimenettelystä, siihen valmistautumisesta, prosessin läpikäymisestä ja siitä selviämisestä. Yrittäjälle konkurssi voi olla lopulta myös vapauttava kokemus. Toimin yhteistyössä Suomen Vertaisyrittäjät ry:n kanssa. Kaikki toiminta on luottamuksellista ja ensisijaisena tavoitteena on yrittäjän oma hyvinvointi ja sen jälkeen yrityksen toiminta”.

Huom! Samana iltapäivänä on Lapin Kauppakamarin ilmainen koulutus aiheesta:
_________________________________________________________________________

Viestiä saa välittää eteenpäin!


Tutustu myös näihin uutisiin